1 2 3 4 5 6 7
click

Fasering

Creatief denken, gedisciplineerd doen. Gefaseerd en gestructureerd helpen we elk merk op weg om iemand te worden. Een aanpak die zorgt dat we doelen bereiken en grip hebben op elke stap daarnaartoe. Voor onze opdrachtgevers betekent dat houvast en totaaloverzicht, zonder dat dat van hen voortdurende regie vergt.

Strategie

Why, how, what. Met stakeholders uit elke laag van de organisatie gaan we op zoek naar de unieke drijfveren van het merk. En vertalen deze vervolgens naar het profiel, de belofte, de merkwaardes, het merkverhaal of persona’s. Hands-on zonder vuistdikke rapporten. Intensief, inspirerend en bovenal erg leuk om aan deel te nemen. Meet someone!

Concept

Strategie en creatie gaan bij ons hand in hand. Dat zorgt voor een frisse blik op de vraagstukken waar we mee bezig zijn. Unieke waarden leggen het fundament voor werk dat uitdaagt en verleidt om echt interactie aan te gaan. Creativiteit maakt het verschil. En maakt de verbinding. Ontdek de kracht van onderscheidend werk.

Ontwikkeling

Een merk vraagt meer dan een logo en de bijbehorende kleuren. Het design- en communicatieplatform geven het merk een unieke stijl in woord en beeld. Zo krijgt elk uiting, voor elke toepassing, de juiste merkbeleving. En ontstaat een duidelijk mechanisme waarmee in elke situatie makkelijk te werken is. Bouwen aan jouw merk? We maken graag kennis.

Artwork

En dan wordt een idee realiteit. De stip op de horizon wordt werkelijkheid. Het concept wordt vertaald naar alle bouwstenen die nodig zijn. Een kwestie van vakmanschap op het gebied van artwork, copy, fotografie, video, animaties en geluid. Met als doel de juiste tools te ontwikkelen om de organisatie en de markt in beweging te brengen. Tot in detail uitgewerkt.

Productie

De persen kunnen draaien. Tijd voor de technische realisatie en productie van alle middelen. In geval van drukwerk begint dat met precisie in dtp. Websites of intranet worden gebouwd en/of gevuld. En ook de technische ontwikkeling van eventuele digitale en/of online tools wordt nu gerealiseerd. Iemand nodig die je verder brengt? We’re someone.

Implementatie

Ervaring heeft ons geleerd dat juist deze fase bij elke opdrachtgever wezenlijk anders is. Om een sterk merk succesvol te implementeren en met plezier uit te dragen, moet het werkbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Dus gaan we aan de slag om alle uitgewerkte middelen in te bedden in de processen van de organisatie. Én die processen waar nodig aan te scherpen.

Activatie

In een tijd waarin mensen deel willen zijn van je verhaal, je geloof en je belofte, schiet een merk zonder deelname te kort. Het moet gedeeld kunnen worden. En met trots worden uitgedragen door iedereen. Intern maken we mensen niet alleen eigenaar, maar vooral trots om hun verhaal krachtig naar buiten te brengen. Extern zoeken we de verbinding. Let us make you shine!