passionate

We’re someone is een creatief en strategisch communicatiebureau van scherpe strategen, bevlogen schrijvers, kleurrijke beelddenkers, creatieve animators en betrokken regelaars. Gepassioneerd halen we elke dag het beste in merken naar boven.

strong

Wij houden van merken, hun persoonlijkheid en de manier waarop ze deel van ons uitmaken. En we geloven dat merken op hun sterkst zijn, als ze verschil maken. Daarom bouwen en activeren we krachtige merken met impactvolle boodschappen die uitdagen.

constructive

We streven er niet alleen naar een lang gezond leven voor merken te genereren, we willen duurzame relaties aangaan met onze opdrachtgevers. Begrijpen, interpreteren en doelen bereiken. Nieuwsgierig blijven en verwonderen. Dat scherpt onze geest en drijft onze vindingrijkheid.

open

Merken helpen hun eigen unieke karakter te vinden, te vormen en uit te dragen. In een open sfeer en met wederzijds respect. We blijven leren. Elke dag weer. Wij van onze klanten; zij van ons. Daarvoor hebben we opdrachtgevers nodig die onze mening delen.

click