We’re someone merkt op, ziet hier en daar wat gebeuren, bekijkt ontwikkelingen en observeert met een kritische noot. Benieuwd naar wat we allemaal tegenkomen in ons vak? In onze blog nemen we je graag mee in onze overpeinzingen.

scroll
next
MicrosoftTeams Image (10)

Diepgang & verfijning

Onze drijfveer is het raken van mensen. Uitdagend werk neerzetten, waarbij creativiteit en strategie hand in hand gaan. Geen kunst, maar wel dezelfde diepgang, verfijning en vakmanschap.

Zonder uitvoerig vocabulaire kan een prachtig boek niet worden geschreven. Zonder technische skills bestaat geen avontuurlijke muziek. Zonder vakmanschap geen grensverleggend schilderij. En ook een goed merk bouw je niet zonder dat je kunt putten uit kennis en kunde.

De kracht van vakmanschap
Toegegeven: over voorgaande stellingen kun je twisten. Want kan immers niet iedereen met een pen en papier bij de hand een boodschap overbrengen? En kan niet iedereen met een drum en een stick muziek maken? Misschien wel. Maar wij geloven in de kracht en extra waarde van vakmanschap. Van het weten wat je doet. En waarom je het doet. Duizenden uren noeste arbeid verbreden de pallet aan kleuren en klanken waaruit je kunt putten wanneer je creëert. Dat wil niet zeggen dat techniek de overhand moet nemen in dat proces. “Het is de kunst je door je intuïtief te blijven laten leiden, hoe goed je technisch gezien ook bent in je vak”, meent studio manager Jacco van Rooij. “Ik noem het altijd intuïtief vakmanschap. Je voelt wat je moet maken en voert dat idee uit vanuit je vakmanschap. Voor ons is dat een belangrijke pijler van wat we doen.” Zo kan vakmanschap juist leiden tot het inzicht dat ingetogenheid op zijn plek is. Of dat soms niet alle registers opengetrokken hoeven te worden, maar dat juist het kleine, verfijnde of het minimale op zijn plek is. Een mooi voorbeeld is Mondriaan. Zonder zijn jarenlange zoektocht zou hij nooit zijn gekomen tot zijn baanbrekende, abstracte non-figuratieve kunst. Vakjes en strepen, zegt de leek. Geniaal, vinden wij. Vooral ook vanwege de zoektocht, het verhaal, het denkproces, en om de verlegde grenzen.

Gelaagdheid
Ook wij streven er altijd naar verder te kijken en prikkelend werk te maken. Daarbij gaan creativiteit en strategie hand in hand. We maken geen kunst, maar we teren wel op dezelfde soort diepgang, op een soortgelijke ontdekkingsreis. Zowel in het denkproces, als in de uitvoering. De (grafische) designs die we leveren moeten top zijn. Die maak je niet zonder gelaagdheid, zonder inhoud. “Net als in de kunst redeneren we en bouwen we op vanuit de vrijheid en juist niet van wat je allemaal niet mag en kan”, meent Jacco. “En achter alles wat we doen, schuilt een verhaal, de diepere betekenis en ondersteuning van wat je uiteindelijk ziet. Een goede vakman denkt altijd heel scherp na over de middelen die hij maakt. Juist nu het voor iedereen steeds laagdrempeliger wordt om dingen zelf te maken, wordt vakmanschap, kennis en de daarbij horende verdieping alleen maar belangrijker.”

MicrosoftTeams Image (18)

Someone much more than an intern

Na een open sollicitatie voor de zomervakantie, werd Marit vanaf augustus de design stagiair bij We’re someone. En dus sprong de 22-jarige communication and multimedia student elke dag in Helmond in de trein, op weg naar ons kantoor in het Klokgebouw. “We’re someone leek mij een boeiend bedrijf, dat mooi werk levert voor interessante klanten. Daarnaast leek het me ook gewoon een leuk bedrijf. Een fijne plek om ervaring op te doen.”

Leren van collega’s en over jezelf
Die verwachtingen bleken waar: “Ik kwam binnen in een hecht team, waar ik me ook meteen onderdeel van voelde. Ik was meer dan alleen ‘de stagiair’.” Dat ze meteen volwaardig mee mag draaien in het team, ervaart Marit positief. “Je leert daar zoveel van, elke dag weer nieuwe dingen. Niet alleen over de laatste trucjes in Adobe of het beter worden in animeren, ook over goed samenwerken binnen projecten, overleggen en reviewen.” En soms kom je ook jezelf tegen. “Wat ik zeker over mijzelf heb geleerd, is dat ik soms ‘nee’ moet kunnen zeggen. Anders creëer ik stress bij mezelf. Maar ik vind het mooi dat ik tot dat inzicht ben gekomen.”

Van A tot Stijlgids
Voor haar stageopdracht houdt Marit zich bezig met de stijlmanual van We’re someone. Waaruit is ons logo opgebouwd? Hoe werkt het designplatform eigenlijk? En hoe pas je het toe? “Zo’n stijlboek was er nog niet, dus het was heel leuk om daar mijn eigen project van te kunnen maken. Zo kon ik mijn volledige kracht en interesses erin kwijt; van het concept bedenken tot de uitwerking en het presenteren van het eindresultaat. Ik vind het ook waardevol om op deze manier na mijn stage iets achter te kunnen laten.”

Een allround topper
Niet alleen de verwachting van Marit klopte, de onze werd ver overtroffen. Want naast haar stageopdracht ondersteunt Marit de studio waar ze kan. “Het leuke aan multimedia vind ik het samenbrengen van alle elementen. Om zo de boodschap krachtig te communiceren.“ De ene keer doet ze dat in een pakkend concept, dan weer met een sterk ontwerp, maar altijd gestructureerd. “Een toffe opdracht om te doen vond ik Novicare, waar ik mocht meewerken aan de animaties voor hun social media kanalen. Het was binnen Someone het eerste project waar ik mezelf kon uitdagen en ontwikkelen op het gebied van animeren. En het is heel gaaf om mijn eigen werk terug te zien op de socials van Novicare.”

Someone’s future
Inmiddels is het de laatste week dat Marit werkzaam is bij We’re someone. “Ik ga nu eerst een weekje vakantie vieren, daarna moet ik weer terug naar school. Vanaf februari volg ik tien weken lang de minor Crossmedia Promotion, en na de zomer begint mijn laatste studie jaar.” Wat ze gaat doen als ze klaar is met treinen naar haar school in Maastricht, weet ze nog niet zeker. “Ik vind nog teveel dingen leuk om al precies te weten wat ik wil gaan doen, maar ik wil me zeker verder verdiepen in concepten bedenken, storytelling en interaction design.”

Waar Marit ook terechtkomt, wij wensen haar heel veel succes! Maar we hopen stiekem dat ze over anderhalf jaar gewoon weer terugkomt bij We’re someone.

MicrosoftTeams Image (14)

Er was eens een merkverhaal

Het merkverhaal. Copywriter Teun van Vijfeijken heeft er zijn specialisme van gemaakt.
“Het is non- fictie met de vaart, spanning en speelsheid van een thriller.”

Volgens Teun is het een onmisbaar onderdeel binnen de positionering van je merk. “In feite vangen we de essentie, het hogere doel, de waarden en de ambitie van een merk op een half A4’tje. Elk woord moet kloppen. Een hele uitdaging, maar wel een mooie. Een goed merkverhaal neemt de ontvanger mee in het enthousiasme van een merk. In wat het wil bereiken en bijdragen. Niet alleen voor de klant, maar ook voor de eigen medewerkers en de maatschappij in het algemeen.”

Het begint met luisteren
Volgens Teun kun je een goed verhaal niet verzinnen. “Wie een goed verhaal wil vertellen, moet beginnen met luisteren. Het is non-fictie met de vaart, spanning en speelsheid van een thriller. Om al die ingrediënten op tafel te krijgen, hebben wij een mooie sessie ontwikkeld. Geef ons een middag met verschillende mensen uit de organisatie van de opdrachtgever en wij kunnen aan de slag. Dat begint met een brainstorm met de strateeg. Samen bepalen we de richting en vervolgens construeer ik daar het verhaal omheen.”

Verhalen met een boodschap
Zo’n verhaal is pas geslaagd als er een duidelijke boodschap gedeeld wordt. “De trajecten waarin de positionering ook om een nieuwe belofte of pay-off vraagt, zijn voor mij het meest interessant. Dan schrijf je niet alleen een verhaal dat staat als een huis, maar ook toewerkt naar een hoogtepunt: een belofte waarin in alles samenkomt en op z’n plek valt. Wanneer je die vondst aan de sessiedeelnemers presenteert, dan voel je meteen of het goed zit.”

Vleugels
Met verhalen geeft We’re someone haar opdrachtgevers vleugels. “Ik zie het als een verbinder. Een hulpmiddel om iedereen hetzelfde verhaal te laten vertellen, ademen en leven. En natuurlijk is zo’n verhaal niet in beton gegoten. Ik moedig het juist aan als iemand er zijn eigen draai aan geeft. Als iemand het verhaal vanuit zijn of haar eigen perspectief overtuigend weet te pitchen, dan kan ik daar wel van genieten.”

Inside En Outside Liggend02

Inside & Outside

Om ‘buiten’ te kunnen presteren moet een merk van binnenuit kloppen. Authentiek zijn.

Een merk krijgt pas betekenis wanneer de merkbelofte en de waarden voelbaar wortels in de organisatie hebben. Dennis Spier, Cultuurmaker bij One Brand Culture: “Mensen maken het merk. Een merk opbouwen vanuit intrinsieke waarden was altijd al het slimst, maar in de huidige transparante samenleving is het onontkoombaar om authentiek te zijn. Klanten, nieuwe medewerkers, partners prikken een gekunstelde façade zo door.

Waarmaken
Cultuur vreet je strategie met huid en haren op. Om de meest uitgekauwde maar tegelijk de meest veelzeggende metafoor aan te halen: wanneer je belooft altijd service met een glimlach te leveren, moet iedereen in de organisatie dat waarmaken. Eén chagrijnige levering is een grotere teleurstelling voor de klant – en een deuk in de merkwaarde – dan dat de glimlach überhaupt niet beloofd was. Beloof dus wat bij je past. Wat echt is.”

Mariel de Jong, strateeg bij We’re someone: “De belofte van een merk ligt vaak al op de loer in de onderstroom. De ambitie, de droom, het vergezicht, het zit al in de organisatie. Latent, verborgen in de hoofden en harten van mensen, maar het is er. Het ligt alleen nog niet aan de oppervlakte. De kracht van We’re someone zit in het ontginnen, polijsten, verwoorden en verbeelden van die belofte.

Identiteit als vergezicht
De kunst is om aan te sluiten bij dat wat er leeft binnen de organisatie en tegelijkertijd de organisatie mee te nemen in een helder verhaal en de visionaire belofte voor de toekomst. Identiteit heeft de toekomst. Voor de identiteit van een merk geldt hetzelfde als voor de persoonlijke identiteit: Blijf dichtbij jezelf. Kunnen waarmaken wat je belooft is essentieel voor het een geloofwaardige positionering.”

Een merkcultuur betekent dat er verbinding is tussen het merk en de cultuur van de organisatie. Door verhalen over de waarden, de ambitie en belevenissen onderweg te delen, ontstaat er betrokkenheid, draagvlak en beweging binnen de hele organisatie. En maak je je ambitie waar. En natuurlijk mag – of moet! – de merkbelofte uitdagend zijn. Cultuur is niet statisch. Merk en cultuur zijn altijd in beweging en onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Verbinden en inspireren
Intern is het juist nu veel mensen vanuit huis werken, en verbinding met de organisatie en het merk verder weg is, is het belangrijk om de merkbelofte en de waarden helder en aansprekend tot leven te brengen. Meer dan ooit hebben mensen behoefte aan inspiratie, motivatie en zingeving.

Extern zien we dezelfde beweging. Klanten, partners willen zich kunnen identificeren met een merk, met de drijfveren en de mensen achter een merk. Dennis: “Zeg wie je bent, en doe wat je zegt. Zo creëer je een merk waar klanten aan deel willen nemen en medewerkers ambassadeurs worden. Mensen zijn je beste marketing tool en je merk is je sterkste recruitmentinstrument.”

MicrosoftTeams Image (5)

Hoe creëer je een eigen verhaal en gezicht?

In de wereld van bulklogistiek is volume waarde. Toch worden er dagelijks enorm veel ‘lege’ kilometers afgelegd door transporteurs. Het drijft de transportkosten op én brengt onnodige negatieve impact op drukte op de wegen en op het milieu. Zonde, vindt Bulkio.

Bulkio is een datagedreven platform waar vervoerders en verladers hun eigen bulkstransport kunnen regelen. Binnen de wereld van bulklogistiek betreedt Bulkio de markt als een unieke service. We’re someone zette het platform op een podium en positioneerde het merk als een opvallende identiteit met een aantrekkelijk heldere en kort-maar-krachtige boodschap. Je kan niet om Bulkio heen zonder een omweg te nemen.

What’s in a name
De mensen achter Bulkio hebben jarenlange ervaring in bulklogistiek; het zelfstandig en onafhankelijk opererende online platform is nieuw in de markt. En een nieuwe productnaam of bedrijfsnaam verzin je niet zomaar. Bulkio is een unieke online bulktransport ‘matchmaker’, de verbindende schakel tussen aanbieders van transportopdrachten en transporteurs. Het is een platform waar aanbieders hun opdrachten kunnen plaatsen en waar transporteurs hun beschikbaar transport-materiaal kunnen aanbieden. Dankzij een slim koppelingssysteem zorgt Bulkio voor reductie van ‘lege’ kilometers en betere prijzen voor iedereen. Bulkio maakt de ‘binnen’- wereld buiten zichtbaar. BULK Inside Outside.

Netwerk verbinden
Bulkio verbindt vraag en aanbod, verbindt vertrek- en aankomstcoördinaten. Vanuit een gps-grid van coördinaten bouwt het logo van Bulkio zich op. Precies zoals de dienstverlening van Bulkio transparant en toegankelijk voor zijn gebruikers is, kenmerkt de illustratieve stijl zich door eenvoud. Iconische animaties en illustraties leggen uit hoe alles werkt en waar het voor staat. Duidelijk, transparant en zonder gelaagdheid. En dat is precies wat het platform van Bulkio voor je kan betekenen.

Bekijk de Bulkio brandstory hier of check de website.

Frank Janssen

Take your responsibility

Verantwoordelijkheid. Rentmeesterschap. Hoe opereren we in evenwicht met onze omgeving? Hoe gedraag je je als organisatie en welke impact heeft dat op de dag van morgen?

We’re someone is een groot voorstander van stilstaan bij de vraag welke impact op de wereld je wil hebben. Als merk heb je in de volle breedte verantwoordelijkheid te nemen richting de maatschappij, richting de samenleving waarin we leven. Iedere organisatie zou een roadprint naar de gewenste wereld moeten hebben. Een wereld waarin we met elkaar de ESG-doelstellingen waarmaken.

ESG staat voor Environmental, Social and Governance. Duurzame ontwikkeling heeft tot doel aan de behoeften van de huidige generaties te voldoen, zonder toekomstige generaties te belemmeren om ook in hun behoeften te voorzien. Net als bij de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG) van de VN draait het om de drie dimensies van duurzameontwikkeling: economie, samenleving en milieu.

Duurzaam geweten
Frank Janssen, oprichter van In Position en als lid van de raad van advies van We’re someone ons duurzaam geweten, duidt de betekenis van de doelstellingen: “Meer concreet draait het om een geïntegreerde aanpak met heldere ambities en concrete resultaten. Zo creëer je bewijslast voor een geloofwaardige positionering. Gelukkig stellen steeds meer organisaties zich de vraag welke impact ze op de lange termijn willen hebben. Dat speelt ook in op de toenemende vraag van stakeholders naar de rol die individuele bedrijven pakken. Hier transparant invulling aan geven is een essentieel element in de strategie van elke organisatie. Het levert waarde op, zowel uit maatschappelijk als uit zakelijk perspectief.”

Wil je bijdragen aan een duurzame wereld dan begint het met het verbinden van de positionering en branding van jouw organisatie aan de duurzame ontwikkelingsdoelen. Hoe en in welke mate draagt jouw merkbelofte bij aan het behalen van de duurzame doelstellingen? Wat is je ambitie? De antwoorden zijn niet eenvoudig, de discussie wel broodnodig.

Gestructureerd
We’re someone kan een relevante rol spelen door op een gestructureerde manier samen de keuzes te maken. Samen gebruiken we het ESG-beleid en bezien en bepalen we welke elementen van toegevoegde waarde zijn bij het bereiken van jouw doelstellingen en jouw bewijslast verstevigen. We concretiseren de ESG-doelstellingen als integraal onderdeel van jouw strategie, purpose en positionering.

Een relevant merk is transparant over de ambities en over de resultaten. Wanneer je de juiste balans vindt tussen resultaat voor de organisatie en de omgeving kun je meetbare en positieve impact realiseren. Organisaties die ESG succesvol implementeren, hebben die juiste balans tussen economisch resultaat, milieu en sociale impact gevonden. Om daadwerkelijk impact te kunnen creëren, is een totaalaanpak nodig, waarbij economische, sociale en milieu- maatregelen elkaar wederzijds versterken. En waar het onderwerp ESG niet alleen op de agenda, maar ook op de actielijst staat. En daar helpen we graag bij. Wij geloven namelijk stellig in de voorbeeldfunctie van merken.

Hooghuis Liggend

Het Hooghuis: dit ben ik

Laat zien wie jij bent! Het nieuwe magazine van scholengroep Het Hooghuis is uit. Na een jaar van corona-afstand staat dit magazine volledig in het teken van elkaar weer écht ontmoeten. We’re someone verzorgde opnieuw het ontwerp. Inclusief een vel vette tatoeages, waarmee aankomend leerlingen kunnen laten zien wie zij zijn. QR-codes verbinden het gedrukte magazine met online video’s van leerling-reporters en uitgebreide online magazines van de verschillende locaties.

Space Campus Liggend

We have lift-off!

Tegen de duinen van Noordwijk ligt Nederlands meest tot de verbeelding sprekende ecosysteem: NL Space Campus. Hier komen wetenschappers, universiteiten, onderzoekscentra, startups en aerospace-bedrijven samen om kennis te delen, innovaties te versnellen en de geheimen van het universum te ontrafelen. Voor We’re someone betekende het een prachtig herpositioneringstraject met veel belangen. Veel stakeholders. En heel veel knappe koppen om ons van input en inspiratie te voorzien. Alle betrokken partijen verbinden en vertalen naar een scherpe positionering, daar zit onze kracht. Het resultaat? Een gloednieuwe website! Ontdek NL Space Campus – Connecting the Curious https://www.nlspacecampus.eu

BBQ Liggend

Van branding naar grilling

Tijd om het teamvuur weer eens extra op te stoken met een spicy barbecue.

Bulkio Liggend

Say hello to Bulkio!

Bulkio is het nieuwe online matchingplatform voor verzenders en vervoerders van bulkgoederen. Voor deze baanbrekende online dienstverlener mocht We’re someone de totale positionering op zich nemen. Dat resulteerde in een aansprekende brand story, merkwaarden, logo, huisstijl, website en activatiecampagne. Say hello to Bulkio!

Valentijn 1080x1080

Creatie zonder liefde maakt werk zonder ziel.

Wat hebben Picasso, Tarantino, Jan Wolkers, Newton en John Lennon met elkaar gemeen? Net als veel kunstenaars hadden ze een muze die continue verliefdheid bij hen aanwakkerde. Verliefdheid laat je jezelf verliezen, je boven jezelf uitstijgen. En zo ontstaan de beste creaties. Ook bij ons.

Wat voelen wij ons dankbaar dat wij door ons werk, de geweldige opdrachten en uitdagingen voor en met jullie, die vorm van verliefdheid blijven voelen. Stiekem houden wij van jullie. En op deze dag van de liefde durven we dat best te bekennen.

mockups-design.com

Game Changer – Het magazine van Van den Bosch

De wereld van bulklogistiek verandert snel en onze klant Van den Bosch, voorloper in supply chain, verandert mee. We maakten voor hen een online magazine genaamd Game Changer. Deze publicatie staat vol nieuwe inzichten, bedrijfs nieuwtjes en uitdagingen en oplossingen in de bulkindustrie. Benieuwd naar het online magazine eruit ziet? https://lnkd.in/d7UQvJY

Kepser

’Making metal matter’ van belofte naar werkelijkheid.

In een opvallende campagne voor Kepser wordt duidelijk dat metaalbewerking niet enkel draait om techniek, maar om het (eind)resultaat in heel uiteenlopende branches. Waar zouden we zijn zonder Kepser? Meer op kepser.nl

Het Hooghuis Magazine 2

Digitale magazines tbv de digitale open dagen

Hoe geef je kleur aan je info-avonden als je nieuwe leerlingen en hun ouders even niet op school mag ontvangen? Samen met de scholen van Het Hooghuis gingen we op zoek naar andere creatieve oplossingen om groep 8’ers op weg te helpen bij hun schoolkeuze. Bekijk de kleurrijke online magazines op magazine.hethooghuis.nl.

Vers van de pers

Met de start van het nieuwe schooljaar werd het Hooghuis Magazine weer verspreid om leerlingen van basisscholen meer te vertellen over het reilen en zeilen op de verschillende Hooghuis-scholen. Het thema dit jaar? Groeien en bloeien in het voortgezet onderwijs op een school die bij je past.

2 Supply Changer

Merkintroductie Van den Bosch

Aan enthousiasme onder de medewerkers van de logistieke dienstverlener tijdens de kick-off presentatie zeker geen gebrek. Lets supply change

Introductie 2

Internationale lancering in corona-tijd

Hoe organiseer je in corona-tijd een internationale lancering binnen tien vestigingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten? Waar we de introductie van de nieuwe positionering normaal gezien samen met Van den Bosch live zouden doen, vroeg de huidige tijd om een creatieve oplossing met eenzelfde persoonlijke impact. Van den Bosch CEO Rico Daandels en We’re someone creatief directeur Stephan van de Kimmenade presenteerden hun verhaal voor een illustratief landschap waarin de nieuwe positionering letterlijk tot leven komt. Een succesvolle lancering op video; wellicht voor herhaling vatbaar.

SOMEWHERE NEW! We zijn een deur opgeschoven…

en wat voor een deur. Robuuste stalen puien omlijsten – en niet onbelangrijk in deze tijd, scheiden – onze nieuwe kantoorruimten.

Dichterbij Abri

Bijzondere hoofdrolspelers

Naast Jeffrey en Theo, spelen nu Lucas en Thomas de hoofdrol om langs de grote snelwegen in de regio nieuwe collega’s voor Dichterbij gehandicaptenzorg te werven.

Joriszorg2

Branding JorisZorg

Een mooie zoektocht naar onderscheid, authenticiteit en communicatieve slagkracht resulteerde in merkverhaal, pay-off, arbeidsmarktcampagne en een scala aan grafische elementen die vooral… kloppen!

Teamspirit

We are teamspirit

Samen de handen uit de mouwen. Samen de schouders eronder. En samen successen vieren.

Dichterbij Verschil Maken

Dichterbij Arbeidsmarkcampagne

Leuk! De arbeidsmarktcampagne van Dichterbij is ‘Campagne van de week’ op online platform voor werving en selectie Werf&. Zie ook: Dichterbij Lisanne.mp4

Reallife Vergaderen3

Reallife vergaderen met afstand

Een goed begin is het halve werk. Om écht met elkaar van gedachten te wisselen, is het belangrijk soms toch live met klanten aan tafel te gaan… op afstand natuurlijk. Gelukkig biedt de Iglo op onze werkvloer alle ruimte.

JANICE Presentatie

Modeontwerper JANICE is verzamelaar van ideeën.

Statements. Inspiratie. Experimenten. En frictie. De mooie samenwerking met Janice en Andy kunnen bekronen met een positionering die de eigenzinnige persoonlijkheid van het modemerk krachtig uitdraagt. Do you dare to show who you really are?

Modemerk JANICE ontwerpt en produceert fashion statements voor vrouwen die van het leven houden. Om deze statements kracht bij te zetten vroeg JANICE ons om een scherpe, inspirerende positionering van het merk. Het eigenzinnige enthousiasme van Janice en Andy tijdens de eerste brainstorm en presentatie voorspelt een samenwerking 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘵𝘩𝘦 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵.

Mondkapjes Op School

Mondkapjes op school?

Op de middelbare scholen van Het Hooghuis is de boodschap duidelijk: ben niet de bom! Geen betutteling, maar bewustwording in een oproep aan leerlingen om verantwoordelijkheid te nemen.

Samen Voor Elkaar

Leerlingen van scholengroep Het Hooghuis werken thuis aan hun opdrachten.

Ouders werken met hun kinderen. En leraren laten onderwijs op afstand werken. Hoewel het allemaal vanuit de eigen huizen gebeurt, voelt het voor de scholengroep alsof zij dichterbij en meer verbonden zijn dan ooit. En daar mogen zijn samen zeker trots op zijn. Samen voor elkaar